نکات کاربردی دراوقات امتحانات
سلام
بیست نکته کاربردی در ایام امتحانات:*
۱-در دوران امتحانات ازساعت خوابتان کم نکنید. زیرا بی خوابی یا کم خوابی باعث به هم ریختن عملکرد مغز می شود.
🔺 ۶ تا ۸ ساعت خواب در طول شبانه روز الزامی ست.
۲- به تغذیه تان توجه کنید.از انواع مغزها ( گردو ، بادام ، فندق و ...) ،میوه و سبزیجات استفاده کنید و به دنبال غذاهای آماده(فست فود) نروید.
🔸 از مصرف مواد ترش مزه مانند : لواشک و ... به علت افت فشار خون خودداری نمایید.
۳-در روزهای نزدیک امتحان مواظب سلامتی تان باشید و از ارتباط باافراد بیمارخوداری کنید. پوشیدن لباس های گرم در فصل زمستان را فراموش نکنید .
۴-از میزان تماشای تلویزیون ، بازی وسرگرمی و مکالمه های تلفنی خود کم کنید و با برنامه ریزی ، فقط ذهنتان را روی درس خواندن متمرکز کنید.
۵-از ارتباط با دوستانی که فقط افکار منفی و مایوس کننده راجع به امتحان دارند وباعث ناامیدی ودلسردی شمامی شوند خوداری کنید و در مورد مدت زمان مطالعاتی دوستانتان کنجکاوی نکنید .
۶-همواره سعی کنید امنیت و آرامش را در خانه فراهم کنید و برای مطالعه یک مکان آرام و بی سروصدا را مد نظر قرار دهید.
۷- در اتاقی که مطالعه می کنید ، عوامل مزاحم از جمله تلفن ثابت، تلفن همراه، تلویزیون ، و... را از خود دور نمایید.
🔺 تلگرام و اینستاگرام و لاین و فیس بوک و سایر شبکه های اجتماعی وقت گیر را کنار بگذارید.
۸- حتما وسایل و مکان مطالعه را قبل از مطالعه، مرتب و منظم نمایید. تنها وسایلی را که واقعا مورد نیازتان می باشد را مقابلتان قرار دهید.
۹- انجام کمی نرمش سبب کاهش استرس شده وشمارا به آرامش بیشتر نزدیک خواهد کرد. در عین حال باعث خون رسانی بهتر به مغز وکاهش اختلالات یادگیری می گردد.
🔺 روزانه ۱۰ دقیقه پیاده روی فراموش نشود .
۱۰- نوشیدن آب باعث حفظ تعادل داخل بدن و تنظیم دما و هضم بهتر غذا می شود.
البته به شرط آن که ۳۰ دقیقه قبل یا یک ساعت بعد از غذا آب را بنوشید. نوشیدن آب خصوصا در زمان فراگیری دروسی مانند : ریاضیات ، شیمی ، فیزیک و... باعث تمرکز بیشتر خواهد شد، لذا توصیه می شود همیشه در هنگام مطالعه آب کافی بنوشید. مصرف ۸-۶ لیوان آب در هر شبانه روز موجب دفع مواد سمی مخرب از مغز می شود.
۱۱- استراحت و خواب کافی به خصوص در طول امتحانات باعث تقویت قوای مغزی و تجدید حیات آن ها می شود. لذا سعی کنید بعد از حدود یک ساعت ونیم مطالعه کمتر از ۲۰ دقیقه استراحت کنید.
۱۲- هیچگاه بدون مصرف صبحانه ، در سرجلسات امتحانی حاضر نشوید.
🔺 صبحانه کامل صرف شود و حتما از مواد مقوی استفاده کنید 🍳
۱۳- رعایت آرامش در زمان صرف غذا، موجب جذب بهتر منابع مغذی می شود. لذا سعی کنید زمان صرف هر وعده غذایی کمتر از ۲۰ دقیقه نباشد.
۱۴- در این ایام استفاده از موبایل جهت بیدار شدن و کنترل ساعت، بهونه ای خواهد شد برای ساعت ها اتلاف وقت.بهتره از ساعت های سنتی استفاده نمایید.
۱۵- در ایام امتحانات از تماشای فیلم های پرهیجان ومهیج وبازی های رایانه ای که باعث ایجاد فشارهای عصبی هستند خود داری نمایید.
۱۶- سعی کنید نیم ساعت زودتر از شروع امتحان در مدرسه حضور داشته باشید.
۱۷- صبح امتحان بهتر است خلاصه ها و یادداشت های خود رامطالعه نمایید.لذا مطالعه کتاب توصیه نمی شود.
۱۸- هنگام مطالعه ومرور درس ، مقداری خشکبار وانواع مغزهای مغذی مثل گردو و پسته درکنار خود قرار دهید و به عنوان میان وعده مصرف کنید.
۱۹-به خاطر نداریم تا حالا به کسانی که زودتر از بقیه، برگه امتحان را تحویل داده اند، جوایزی داده باشند.
۲۰ - اختصاص لحظاتی از روز برای دعا و نیایش، تاثیر بسیار زیادی در تجدید قوا و تقویت سیستم عصبی خواهد داشت، پس توکل به پروردگار مهربان را فراموش نکنید.
*با آرزوی توفیق و سربلندی در تمام آزمونهای زندگی*🌹
- ۰۱/۰۲/۳۱